Sadio Mane oženio dugogodišnju devojku (18) na tajnom venčanju u rodnoj zemlji

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Vezu je držao u tajnosti

Foto: Printskrin / Twitter / abdullahyofel

Pomalo šokantna informacija o venčanju Sadija Manea odjeknula je svetskim medijima. Vest kao vest ne bi bila čudna da mlada nema svega 18 godina.

Prema navodima svetskih medija njegova dugogodišnja devojka Ajša Tamba rekla je sudbonosno "da" na tajnoj ceremoniji koja je održana u glavnom gradu Senegala Dakaru.

Šest dana pre početka Kupa afričkih nacija, na kom će igrač Al Nasra nastupati, Mane i njegova supruga dozvolili su pristup svečanosti samo najbližima.

Kako javlja nigerijski "Pulse Sports" ne zna se koliko su njih dvoje tačno u vezi, već se samo navodi da je za legalno biti u vezi sa nekim ko je navršio 16 godina.

Navodi se da je Mane dugo vremena pokrivao sve račune mladoj Ajši, a svoju vezu je vešto krio u tajnosti, iako je 2022. godine govorio kakvu ženu bi želeo.

- Vidim mnogo devojaka koje me pitaju zašto nisam oženjen, ali žao mi je, trošite svoje vreme. Žena koju ću ja oženiti neće biti na društvenim mrežama. Želim da oženim ženu koja poštuje Boga i moli se. Svi imaju svoj način na koji biraju svoj put ljubavi - rekao je tada Mane.

(Telegraf.rs)