Partizan poziva navijače na Šerif: Besplatan ulaz za sve na Ligu šampiona za mlade

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli imaju minus od dva gola iz Moldavije, ali za to imaju objektivne razloge

Foto: FK Partizan

Navijači Partizana koji narednog utorka, 28. novembra od 18 časova, budu želeli da podrže omladinsku selekciju Partizana u Ligi mladih (Liga šampiona za igrače do 19 godina), moći će to da učine besplatno. Klub je doneo odluku da otvori kapije zapadne tribine zdanja u Humskoj 1 i za pomenuto takmičenje (besplatno i na TSC sutra) i da na taj način da dodatni vetar u leđa treneru Igoru Stojakoviću i njegovim izabranicima, u revanš meču protiv moldavskog Šerifa.

Omladinci crno-belih su poraženi u prvoj utakmici sa 2:0, ali su za takav ishod imali više nego objektivne razloge. Naime, usled slabe organizacije putovanja, omladinci su u Moldaviju putovali autobusom dva dana. Tačnije, od nedelje do utorka, sa konačištem na granici između Moldavije i Rumunije, u gradu Jašiju, a uz to su imali dvosatno zadržavanje na kontrolnim punktovima u zemlji domaćina.

Sve je to uzrokovalo poraz od dva gola razlike, koji nije nenadoknadiv, pogotovo ako navijači crno-belih u utorak ispune tribine stadiona u Humskoj i dodatno motivišu ekipu koja je u prethodna dva meča bez problema eliminisala rumunsku Univerzitateu.

- Baš kao što podržavate naš prvi tim u borbi u nacionalnom prvenstvu, svojom energijom pogurajte „parni valjak“ i naše mlade igrače za plasman u narednu rundu! - kaže se u kratkom obaveštenju besplatnim ulaznicama za "zapad".

(Telegraf.rs)