Žarko Lazetić nakon poraza od Frajburga: "Vidi se razlika u kvalitetu..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

TSC je bez šansi za plasman dalje u Ligi Evrope

Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Fudbaleri TSC-a ubedljivo su poraženi od Frajburga sa 5:0, u okviru 4. kola Lige Evrope. Topolčani su se tokom čitavog meča branili i pokušavali da iz kontre ugoze gol, dok je nemački tim diktirao tempo i stvarao šanse.

Strateg TSC-a, Žarko Lazetić, je po završetku meča istakao da njegova ekipa nije bila dovoljno dobra na svojoj polovini terena.

-Prvo poluvreme smo igrali dosta nisko. U drugom smo hteli da igramo ofanzivnije. Da dođemo u situaciju da postignemo gol. Međutim, nismo bili na nivou sa pasovima. Odbrana je takođe bila loša. A, mi nismo bili dovoljno odgovorni i disciplinovani na našoj polovini - rekao je Lazetić.

On je između ostalog pohvalio igru Frajburga, koji je u ovom duelu bio nadmoćniji rival u svim segmentima igre.

- Vidi se razlika u kvalitetu i sa kim smo igrali egal u Topoli. Možda je i ovo neka realna slika. Ali, dobro, šta je tu je... Mi se sada okrećemo Vojvodini i domaćem takmičenju. Moramo da se podignemo i da nastavimo da igramo fudbal - kazao je trener ekipe iz Bačke Topole.

Nakon ovog meča Frajburg zauzima drugo mesto u grupi A sa devet osvojenih bodova,dok je TSC na poslednjem mestu sa samo jednim osvojenim bodom i bez šansi da se kvalifikuje dalje.

U narednom kolu Frajburg će dočekati ekipu Olimpijakosa, a TSC će dočekati Vest Hem.