Nemanja Matić zvao Duljaja pred meč u Ubu: Tražio mu dres jednog igrača Partizana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiv razgovor pred gostovanje crno-belih Jedinstvu iz Uba

Foto: FK Partizan; Printskrin: Youtube/Keynote Communications

Fudbaleri Partizana u sredu od 13 časova na Ubu igraju protiv lokalnog Jedinstva u okviru 1/16 Kupa Srbije na stadionu Dragan Džajić.

Trener Igor Duljaj je u najavi meča i pričao o tome da će na teren izvesti najjači tim koji energetski može najbolje da odgovori ovom meču, a zanimljiv je odgovor dao i o tome što će igrati na stadionu koji nosi ime po najvećoj legendi Zvezde.

Ali, zanimljiva je i priča oko Nemanje Matića, fudbalera Rena, koji je stasao upravo u Ubu, a koji je podigao Jedinstvo na noge u poslednje vreme.

On dosta slobodnog vremena provodi u svom rodnom gradu i upućen je u dešavanja u klubu, a Duljaj je otkrio i da su pričali pre ovog meča.

- Čuli smo se, Nemanja me je zvao, pričali smo o mnogim stvarima vezanim za fudbal. Divan čovek, fantastična osoba. Veliki je prijatelj mog starijeg brata. Zamolio je za svog prijatelja dres od Saldanje. Pričali smo o uobičajnim stvarima. On prati Jedinstvo, nisam ga pitao za koga će da navija. Verujem da želi da protekne sve u najboljem redu - opisao je Duljaj.

Prisetio se i jedne anegdote kada je bio u prilici da Nemanju Matića odvede u Šahtjor. Nije to učinio, a Nemanja je postao jedan od najboljih defanzivnih veznih Premijer lige, nastupajući za Čelsi i Mančester junajted.

- Kada je igrao za Kolubaru, brat mi je rekao da dođem da vidim jednog igrača. Bio sam u Šahtjoru. Video sam mršavog momka, koji fantastično barata loptom. Podsetio me je na Slavišu Jokanovića. Rekao sam bratu: "Kako sad da odem da kažem da imamo igrača iz treće lige koji košta 20.000 evra?" Brat mi je rekao da ću zažaliti. Ja sam zažalio, Matić verovatno nije - našalio se Duljaj.

(Telegraf.rs)