Tejlor Svift htela da pazari fudbalski klub iz Notingema, vlasnici joj poslali posebnu poruku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danci se našalili sa muzičkom zvezdom

Foto: Tanjug/AP/George Walker IV

Jedan od najstarijih fudbalskih klubova u Engleskoj (najstariji profesionalni) klub Nots Kaunti oglasio se nakon glasina o tome da će ih kupiti američka muzička zvezda Tejlor Svift.

Engleski mediji su preneli senzacionalnu informaciju, koja nije do kraja potvrđena, a kreativan odgovor smislili su vlasnici braća Aleksandar i Kristofer Ridc.

- Koliko god nam je žao što razočaramo svoje i fanove Tejlor Svift, moramo da demantujemo ovu priču. Svakako nema zle krvi između nas i Tejlor, no ona sigurno nije mogla verovati ni u svojim najluđim snovima da ćemo joj prepustiti kontrolu. Ostavljamo prazan prostor na plejlisti za sutrašnji meč za pesmu sa njenog novog albuma 1989 kao znak zahvalnosti za njenu zainteresovanost - stoji u šaljivom saopštenju tokom kojeg su primetni i nazivi nekih njenih pesama.

Danski biznismeni su na čelu kluba od 2019. godine i uspeli su ekipu da izvuku iz ralja Konferencije i vratili se u profesionalne vode tokom prošle sezone.

Nots Kaunti je osnovan pre skoro 161 godine u Notingemu odakle je i mnogo poznatiji Forest, a tokom istorije osvojili su jedan FA Kup 1894, godine.

(Telegraf.rs)