Hrvat na klupi Torina pričao o Radonjiću: "Kada trenira on je uzbuđen, problem ima protiv jakih rivala"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Za razliku od Brekala koji se slaže sa tim, on ima tendenciju da se izoluje iz meča i onda se razljuti"

Foto: Tanjug / AP

Prvi fudbalski vikend nakon početka UEFA takmičenja rezervisan je za ligaška takmičenja širom Evrope. Serija A za sada donosi mnogo toga interesantnog, a prethodnog vikenda smo se radovali i sjajnom učinku reprezentativca Srbije.

Nemanja Radonjić je dobio šansu u startnoj postavi Torina i sa dva gola je srušio Salernitanu u gostima. Treći gol poništen je posle intervencije VAR-a, ali to ne umanjuje njegovo sjajno veče.

Trener ekipe Ivan Jurić na pres konferenciji uoči nedeljne utakmice sa Romom pričao je krilnom srpskom igraču. Istakao je da se on mora prihvatiti takvim kakav jeste, ali je i rekao da ima problem protiv jakih protivnika.

- Radonjić se mora prihvatiti takvim kakav jeste. Kada trenira postaje uzbuđen, dribla, igra. Onda stavim Đišija ispred njega i on se zaledi. Kada se suočava sa jakim protivnicima on ima problem. Voleo bih da igra više, ali on to ne želi jer to ne poboljšava njegove karakteristike, pa ide u širinu (govorio je o poziciji desnog ving-beka). Za razliku od Brekala koji se slaže sa tim, on ima tendenciju da se izoluje iz meča i onda se razljuti - rekao je Jurić.

Torino posle četiri kola ima sedam bodova i nalazi se u gornjem delu tabele.

(Telegraf.rs)