Čukarički odradio trening, da li je ovo sastav za duel protiv Ferencvaroša?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brđani ne bi trebalo da menjaju puno kada je u pitanju startna postava sa prethodnog meča

Foto: MN Press - Marko Metlaš

Igor Matić i Marko Docić, trener i kapiten Čukaričkog, su jasno rekli - recept sa duela protiv Crvene zvezde će pokušati da primene i protiv Ferencvaroša!

Brđani će u četvrtak veče od 18.45 časova gostovati u 1. kolu grupe F Lige konferencije i očekuje se da će sastav za meč sa mađarskim šampionom biti skoro identičan kao onaj od pre nekoliko dana.

Jeste Matić rekao da ima još nekoliko dilema, pre svega zbog činjenice da je u subotu veče protiv crveno-belih viđena velika potrošnja, ali verujemo da se trener Čuke vodi onom idejom da pobedničku ekipu ne bi trebalo menjati. Pogotovo što Zvezda nije bilo ko.

- Sem Tomovića i Ze Marija, svi su zdravi. Ima nas dosta, imamo veliki roster. Videću ko je spreman, stvarno je bila velika potrošnja protv Zvezde. Imamo još par dilema za tim - poručio je Matić na konferenciji.

Ta Matićeva dilema mogla bi da bude pozicija krilnog napadača, gde se ozbiljno nameće najnovije pojačanje Luter Vesli Sing. Nezvanično, Južnoafrikanac bi mogao da zauzme mesto u startnih 11 umesto Bojice Nikčevića.

Foto: Printskrin/buildlineup

Zna Matić da je Ferencvaroš favorit, nije to ni krio, što znači da će domaćin biti taj koji će više držati loptu u nogama. Slično je Čuka prepustila i Zvezdi, te je šampionu zadala udarac posle dobre igre u tranziciji i kontranapada.

Defanzivnu liniju, uz golmana Filipa Samurovića, činiće Miladin Stevanović, Ognjen Vranješ, Luka Subotić i Nemanja Tošić. Ispred njih će stajati kapiten Marko Docić i Sambu Sisoko, dok će spona sa napadačima biti Igor Miladinović - možda i najkonstantniji igrač Brđana od početka sezone.

Đorđe Ivanović će delovati po levoj strani (možda ga vidimo i desno), a u napadu ćemo gledati Sandeja Adetunđija koji je presudio Zvezdi.

Pomenimo i to da je Čukarički od 19.00 časova imao trening koji je odradio na "Groupama Areni", a fotografije možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)