Rade Bogdanović hvali Matijaševića: Radi sjajan posao! Izrašće u preozbiljnog sportskog radnika, ako već nije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki respekt pokazao je Bogdanović prema Čukaričkom, ali i TSC-u

Foto: MN Press/mr/RTS1 Printskrin

Osim o reprezentaciji Srbije, kao i o Crvenoj zvezdi i Partizanu, nekadašnji fudbalski reprezentativca Rade Bogdanović govorio je i o Čukaričkom i TSC-u, kao predstavnicima Srbije u Evropi ove godine.

Tom prilikom Bogdanović je imao reči hvale za sportskog direktora Brđana Vladimira Matijaševića čiji rad kroz sve ove godine u srpsskom fudbalu i te kako ceni.

U razgovoru u emisiji "Miljanov korner", sadašnji najpoznatiji fudbalski analitičar je rekao:

- Kao neko ko je bio u fudbalu, ozbiljno veliki respekt za Čukarički i TSC. Nisu na budžetu, plaćaju svoje igrače redovno, plaćaju poreze, dobro prodaju. Vladimir Matijašević radi ozbiljno dobar posao u Čukaričkom i izrašće u preozbiljnog sportskog radnika. Ako već nije. Po meni jeste, ali ako za druge nije - biće!

Taj momenat možete pogledati od 32.00 na videu ispod:

Matijašević je u Čukarički došao u jesen 2014. godine i za ovo vreme "vodio" je klub do jedinog trofeja u istoriji - Kupa Srbije! Takođe, Brđani su uglavnom sezonu završavali na treće mestu Superlige, iza Zvezde i Partizana, dok je u sezoni iza nas Čuka bodovno bila na deobi drugog sa TSC-om.

Ono po čemu je Čukarički godinama unazad postao prepoznatljiv jeste da odlična prodaja igrača od strane Matijaševića koji je jedno vreme obavljao i funkciju sportskog direktora AEK-a i reprezentacije Srbije. Podsetimo, sa Grcima je ušao u Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)