Aleksandar Mitrović viđen na londonskom aerodromu, navodno putuje u ovu zemlju na potpis ugovora!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne postoji potvrda kada je zaista nastao snimak, ali sudeći prema statusu srpskog napadača u Fulamu vrlo je moguće da nas uskoro očekuje konačan rasplet

Foto: MN Press

Fudbaleri Fulama u subotu su u generalnoj probi pred početak šampionata pobedili Hofenhajm sa 2:1 na "Krejven Kotidžu".

Svih 90 minuta odigrao je Saša Lukić, međutim Aleksandra Mitrovića nije bilo u startnoj postavi, već je u igru ušao za poslednjih dvadesetak minuta.

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije propustio je dobar deo treninga tokom priprema zbog potencijalnog transfera u Al Hilal koji su čelni ljudi Fulama nakratko bar osujetili. Nije bio zadovoljan, ali se priključio radu sa ekipom.

U međuvremenu je ugovor sa londonskim timom potpisao Raul Himenez i upravo je on imao prednost u špicu napada što je krunisao i golom.

Nije Mitro lepo dočekan prilikom ulaska na teren od strane navijača, pa i pored izjave trenera Marka Silve da je Srbin spreman da zaigra i više od pola sata u narednom periodu pojavili su se snimci na društvenim mrežama u kojima se tvrdi da je fudbaler na putu za Bliski istok.

Navodno je Aleksandar Mitrović viđen na aerodromu "Hitrou" na terminalu za arapske zemlje, međutim ne postoji još uvek potvrda niti tačan datum kada je snimak nastao. Možemo samo pretpostaviti da se tu nešto "kuva" i da bi Sergej Milinković-Savić, koji rešeta mreže u Al Hilalu, dobiti sjajnog saigrača.

(Telegraf.rs)