Romano potvrdio: Samardžić prelazi u Inter, ovo su detalji transfera Srbina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inter je obezbedio potpis Srbina

Foto: MN Press

Najveći ekspert za fudbalske transfere, Fabricio Romano, potvrdio je ove subote da će Inter i definitivno dovesti u svoje redove srpskog reprezentativca Lazara Samardžića.

Pre nekoliko dana, Romano je izneo da će do ovog transfera verovatno doći, a sada je izneo i nove detalje koji se tiču transfera. Prema njegovim tvrdnjama, Lazar Samardžić prelazi u Inter iz Udinezea za 16 miliona evra, kao i Dovanija Fabijana, koji je postao deo pregovora i imaće mogućnost "povratne otkupne klauzule".

Ono što sledi jeste odlazak Samardžića u Milano kako bi prošao medicinske  preglede i potpisao ugovor, najverovatnije ovog ponedeljka ili utorka. Kada je reč o detaljima, ugovor će biti potpisan do 2028. godine.

Da podsetimo, Samardžić je rođen u Berlinu i ponikao je u tamošnjoj Herti, gde je posle samo 3 meča u seniorskoj konkurenciji prešao u Red Bul Lajpcig, ali tamo nije uspeo da se izbori za minutažu pa je otišao u Udineze, gde je prošle godine bio jedan od najboljih igrača.

Prošao je sve mlađe reprezentativne kategorije Nemačke, ali su Dragan Stojković Piksi i FSS uspeli da ga ubede da u seniorskoj konkurenciji obuče dres Srbije.

(Telegraf.rs)