Bahar zadovoljan posle Borca: "Vidno je da napredujemo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Strateg crveno-belih pohvalio "bisere" kluba i zahvalio se navijačima na podršci

Printscreen: Arena sport

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Borac iz Banjaluke rezultatom 2:0. Strelci za beogradski sastav bili su Mitrović i Lučić, a trener Bahar nije krio zadovoljstvo posle meča.

- Radimo veoma jako, visok je intenzitet treninga, i vidim da su nekim igračima "teške" noge", tako da sam morao malo i da ih odmaram. Svakako, bolja utakmica nego prethodna, i rival je bio na većem nivou. Vidno je da napredujemo, stvarali smo šanse i bićemo sve bolji kako vreme bude odmicalo - rekao je strateg crveno-belih.

On se osvrnuo i na blistavu partiju Zvezdinih mladih igrača i istakao da su oni budućnost kluba. Podsetimo, asistenti su bili Mijatović i Šljivić, a strelci Mitrović i Lučić.

- Mladi igrači vredno rade, i to mi je drago, nije dovoljno samo da budeš talentovan. Moraš i da budeš vredan. Svakako, reč je o talentovanim momcima koji su budućnost kluba. Zahvalio bih se i navijačima na podršci, bili su sjajni, vidim da gde god da igramo imamo podršku - istakao je izraelski stručnjak.

Crveno-beli su ovom utakmicom završili prvi deo priprema na Zlatiboru. Pre ovog meča trijumfovali su protiv selekcije grada Užica sa 3:1.

Zveda će od 2. do 12. jula igrati na jakom turniru u Rusiji, a rivali su im Zenit, Fenerbahče i Nefči.

Ekipa će generalnu probu pred novu sezonu imati 15. jula u Beogradu, rival crveno-belih biće "bratski" Olimpijakos.

(Telegraf.rs)