Dobar znak za Partizan: Fudbaler kog žele evropski velikani na pregledima prvog tima crno-belih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klub iz Humske i na taj način dao je do znanja talentovanom momku da ozbiljno računa na njega u budućnosti

Foto: FK Partizan

Počeli su fudbaleri Partizana danas pripreme za novu takmičarsku sezonu, tačnije, po grupama su obavlajli medicinske preglede i testove, a ono što je svakako “zapalo za oko” je i pojavljivanje talentovanog Matije Popovića među prvotimcima. Momka za koga se interesuje “pola Evrope”, nekolicina velikana, dok crno-beli žele da ga obavežu dugogodišnjim profesionalnim ugovorom.

Pisali smo već da je Popović jedan od bisera koga u Humskoj vide u budućnosti kao projekat kluba, ali da se trenutno vodi borba kako bi dečak, koji je nedavno skrenuo pažnju na sebe na Evropskom prvenstvu za kadete u Budimpešti, ostao među crno-belima i potvrdio da je biser omladinske škole.

Za Popovića su već zvali Milan, Borusija iz Dortmunda, skauti Bajerna i Pari Sen Žermena, da se interssuje još nekolicina velikih klubova, ali da su Humskoj rešeni da zadrže ofanzivca, kome ugovor ističe u januaru, kada će postati i punoletan.

Ako se pojavljivanje na pregledima pred početak sezone može tumačiti kao dobar znak, jasno je da je Partizan na dobrom putu, a može se čuti da su crno-beli i u svakodnevnoj komunikaciji sa agentom igrača Dragoslabvom Jevrićem, koji je takođe naklonjen opciji da Popović ostane u Beogradu i razvija se na pravilan način.

Pred agenta, igrača i njegove roditelje su već stavljeni konkretni uslovi i u Partizanu se nadaju da će Popović potpisati profesionalni ugovor i dobiti svoju ulogu u timu naredne sezone.

(Telegraf.rs)