Hit priča iz beton lige: Tim se borio za baraž, predsednik bez ičijeg znanja pomerio meč i sve pokvario

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pa, ovo nigde nema

Foto: Nikola Anđić

Priče iz beton lige su obično najzanimljivje, pune prave fudbalske esencije i onoga zbog čega ljudi i vole sport. Ipak, dešavaju se i ne toliko fudbalske stvari koje umeju da poremete meštani svih mesta, jedno takvo dolazi i iz "Gradske lige Šabac - Pocerina".

Liga koja broji 10 klubova je došla do samog kraja, ostalo je još jedno kolo, ali već je poznato da će ekipa Kormana iz istoimenog mesta otići put višeg ranga, dok će Rankovac iz Nakučana igrati baraž kao drugoplasirani.

Ipak, ono što je privuklo pažnju jeste pomalo čudno saopštenje kluba Mladost iz Svileuve, koji se požalio na svog predsednika. Naime, ovaj klub je trebalo da odigra meč protiv poslednjeplasirane Mladosti iz Slatine, ali je to pomereno iz samo njima znanog razloga, i to bez znanja igrača.

- Današnja utakmica u Slatini se neće igrati! Predsednik kluba Branko Sofranić je noćaš bez znanja ekipe i trenera dogovorio da se meč odloži za sredu, zbog navodno loših uslova terena. Par naših momaka noćas je išlo do Slatine i uverilo se da je teren pokošen i u sasvim korektnom stanju. S obzirom na to da u sredu ni trener ni ekipa, zbog obaveza, ne mogu da igraju, za nas je u ovom momentu 99% sezona završena, a najbližim rivalima čestitamo ulazak u baraž. O daljim potezima klub će se naknadno obratiti saopštenjem.

Treba napomenuti i to da je Mladost iz Svileuve imala sasvim realne šanse da se nađe na drugoj poziciji, pošto su čekali i ishod meča Rankovac - Galeb, međutim, ekipa iz Nakučana je slavila i tako obezbedila drugo mesto na kraju sezone.

(Telegraf.rs)