Trener Čukaričkog o ambicijama pred Novi Pazar: "Da pobedimo u preostala sva tri kola prvenstva"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni će imati i nešto lakše utakmice do kraja

Foto: MN Press

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Kerkez izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Novim Pazarom da je cilj njegove ekipe da ostvari tri pobede u poslednja tri kola plej-ofa domaćeg prvenstva.

Prvu utakmicu "Brđani" će igrati protiv Novog Pazara na svom terenu, a početak ovog meča je na programu u subotu od 16 časova i 30 minuta.

- Novi Pazar igra odlično ove sezone. Imaju kvalitetne pojedince, koji su se sjajno uklopili u ekipu. U poslednje vreme su verovatno malo razočarani što su posle tako dobre sezone ispali iz trke za Evropu, što je uzrokovalo i neke poraze u nizu. Ali, sa druge strane, Pazarci su prilično rasterećeni, a sa takvim ekipama je najteže igrati - istakao je Kerkez.

On je takođe rekao da je cilj da ekipa zadrži bar treće mesto na kraju prvenstva.

- Na nama je da pokušamo da ostvarimo tri pobede do kraja šampionata, da zadržimo treće mesto i da se nadamo eventualnom kiksu TSC-a, koji je trenutno bolje plasiran od nas. U oba meča protiv Novog Pazara smo imali prilično problema. U prvom u gostima uspeli smo da slavimo uz dosta muka na startu sezone, u drugom na Banovom brdu igrali nerešeno, u izuzetno uzbudljivom duelu. Novopazarci su pokazali u tim duelima zašto su tu gde jesu, svesni smo da nam neće biti lako ni u trećem ovosezonskom odmeravanju snaga  - zaključio je Kerkez.

(Telegraf.rs)