Milojević posle Čukaričkog: "Protiv drugog na tabeli smo dali četiri gola, drago mi je zbog Spajića"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener Čukaričkog kaže da je njegov tim jednostavno iscrpljen posle serije teških utakmica

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički u 33. kolu Superlige Srbije, čime su nastavili ka koti od 100 poena u šampionatu - 4:0.

Iako je trener Miloš Milojević dosta i rotirao i dao šansu i igračima sa manjom minutažom, oni su mu se odužili dobrom igrom i srušili Brđane.

- Svakako, prvo poluvreme je bilo jako dobro. Onda su oni menjali, i mi smo imali rotacije. Sve u svemu dobra slika, puno igrača koji nisu igrali mnogo minuta ove sezone, tako da treba i oni da uđu u malo bolju formu. Raduje me da smo protiv drugog na tabeli dali četiri gola i da smo sačuvali mrežu. Uveli smo Milunovića u igru na 45 minuta posle teže povrede. Spajić je debitovao. Puno lepih stvari smo uradili danas.

Posebne pohvale otišle su na račun Uroša Spajića zbog sjajnog gola u 90. minutu.

- Drago mi je zbog njega, to je nagrada za taj rad koji je uložio u teškom periodu za njega. Verujem u to da on pošteno radi, takav je momak. Zato mu se vratilo, zato je odreagovao kao pravi špic, a ne kao centralni defanzivni igrač - rekao je Milojević.

Trener Čukaričkog, Dušan Kerkez, istakao je da je njegov tim jednostavno ispražnjen posle dugačkog perioda teških utakmica.

- Prvo čestitam Zvezdi na pobedi i tituli. Neke stvari koje nismo dobro radili ću ostaviti za svlačionicu. Jeste alibi, igrali smo tri teške utakmice, jednu više od svih ostalih, sa kartonima, povređenima, u nezgodno vreme smo igrali sa Zvezdom. Bili smo emotivno iscrpljeni. Koliko god rezultat boleo i teško nam je, stvarno nas je sve iscrpelo, ali neće nas to poremetiti. U četvrtak ide Kup, pa onda Vojvodina, nadamo se da će se vratiti igrači koji su se povredili. Danas su nam falili Docić, Miladin, stariji igrači da astanu na loptu. Ali tako je kako je, ovo je velika škola. U početku smo imali respekt, primili smo dva gola u 20 minuta, sami moramo da tražimo rešenja. Mora to mnogo bolje - objasnio je Kerkez.

(Telegraf.rs)