Čukin heroj iz prošlog meča doveo ženu i dete na tribine protiv Partizana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Popovići porodično uz Brđane u nedelju popodne

Foto: Marko Jovanović

Iako je bio povređen i jedva je stajao na nogama, golman Čukaričkog Zoran Popović branio je prethodni mečprotiv Partizana jer nije želeo da ostavi drugove na cedilu i Brđane sa juniorom među stativama.

U četvrtak je nekako izdržao, nije primio gol i Čuka je dobila sa 1:0, dok u nedelju nije mogao među stative. Međutim, došao je na tribine, zajedno sa suprugom Ivanom i detetom i gledao je novi trijumf Brđana nad crno-belima identičnim rezultatom.

Popović je u vezi sa Ivanom, inače sestrom fudbalera Lacija Adama Marušića, od 2021. godine, a zaprosio ju je u oktobru pomenute godine.

- Adam i ja se znamo deset godina, bili smo cimeri u Voždovcu... Išao sam kod njega u Belgiju i Rim. Njegovu sestru Ivanu sam tada upoznao, pre sedam ili osam godina sam nešto probao kod nje, ali nisam prošao. A-ha-ha. Govorila mi je da sam nezreo. Posle toliko godina smo se slučajno sreli i osetili smo ono nešto. Nije nas Adam spajao - rekao je Popović svojevremeno.

Inače, Popović je još pod ugovorom sa Crvenom zvezdom iz koje je zimus stigao na Banovo brdo kao pozajmljen igrač. Na leto će biti slobodan igrač i moći će da potpiše sa Čukaričkim ukoliko obe strane budu za to.

(Telegraf.rs)