Rašford je zaljubljen do ušiju: Zbog verenice iznajmio ceo avion za 270.000 evra da bi "skoknuli" do Njujorka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako su navijači kritikovali ovaj potez, selektor Engleske nije mnogo mario za to

Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih fudbalera Mančester junajteda, Markus Rašford "iskeširao" je čak 240.000 funti (270.000 evra) kako bi iznajmio privatni avion i otišao sa svojom devojkom Lusijom Loi na romantično putovanje u Njujork.

Prema pisanju britanskog Mirora, Rašford je iznajmio Boing 737, koji inače nosi preko 125 putnika i odleteo za Sjedinjene Američke Države sa ljubavlju svog života.

- Ovo je bila velika stvar, može se reći da je Rašford zaljubljen do ušiju - rekao je jedan od izvora za Miror.

Nije tajna da se par našao u Njujorku za vreme Markusovog oporavka od povrede proteklog meseca, pošto je i sam fudbaler na društvenim mrežama objavio fotografije, između ostalog i onu gde njih dvoje poziraju u Central Parku.

Inače, ljubav između njih dvoje traje već dugo. Upoznali su se u školi u Mančesteru dok su imali samo 15 godina. Verili su se proteklog maja.

Lusija je diplomirani marekting i brend menadžer, a zajedno sa Markusom je bila i na Svetskom prvenstvu. Neki navijači su kritikovali Rašforda zbog putovanja u SAD, ali selektor Geret Sautgejt ne mari što je propustio i okupljanje nacionalnog tima.

- Kada je otpisan, na njemu je da proceni kako će da provede vreme - rekao je Sautgejt.

Markus dolazi iz siromašne porodice, pošto je za vreme školovanja morao da se oslanja na besplatne obroke u svojoj školi u Mančesteru. Za vreme svog boravka u Junajtedu, već je pokrenuo i brojne humanitarne akcije za pomoć najugroženijima.

(Telegraf.rs)