Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Voždovac u Superligi Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naravno, i dalje postoji bojazan da će sneg odložiti ovaj meč

Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana se nalaze u ogromnoj krizi rezultata u domaćem prvenstvu, gde su se i oprostili od titule, iako je do kraja ostalo 10 utakmica. Međutim, sledi borba za Ligu šampiona, a idući meč ih čeka na njihovom stadionu u Humskoj, gde će igrati protiv Voždovca.

Ovaj mali gradski derbi je na "meniju" od 16 časova i 30 minuta, ukoliko naravno, sneg ne odloži utakmicu. Direktan TV prenos omogućen putem Arena sport 1 premium kanala.

Partizan ima dosta problema u domaćem prvenstvu, gde su u prethodnih šest utakmica zabeležili samo jednu pobedu, dva puta su remizirali, a čak tri puta su pretrpeli poraz, od čega je jedan došao i u večitom derbiju.

Sve je to prouzrokovalo i to da Partizan padne sa drugog mesta na tabeli koje vodi u Ligu šampiona i prepusti ga TSC-u, ali da stvar bude gora, crno-beli se nalazi na 4. poziciji, odmah iza Čukaričkog, dok im sa pete pozicije preti i Vojvodina.

Nimalo dobra situacija u Humskoj bi mogla da bude i gora, ukoliko Voždovac dođe do eventualne pobede, tada bi pred sam početak plej-ofa usledili i novi problemi za Partizan.

Što se "Zmajeva" tiče, oni se trenutno nalaze na 7. poziciji i manje-više su sigurni učesnik plejofa Superlige, te nemaju brigu o eventualnom ispadanju iz ovog ranga.

(Telegraf.rs)