Navijači Zvezde istakli transparent u čast Mihe u centru Pirota: Prvi meč proleća u Superligi posvetiće njemu

Zvezda igra sledeće subote od 16.00 časova protiv Vojvodine na otvaranju prolećn

Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Crvene zvezde završili su pripreme u Turskoj i polako se pripremaju za povratak u Srbiju, gde će od narednog vikenda ponovo imati "zanimaciju" u okviru Superlige Srbije. Već na početku ih čeka derbi protiv novosadske Vojvodine u subotu od 16.00 časova.

One najvernije Delije već su počele da pozivaju navijače na tribine stadiona "Rajko Mitić" i to iz još jednog posebnog razloga. Ovo će biti prvi susret koji će biti odigran nakon smrti Siniše Mihajlovića, koji je ostavio veliki trag u klubu, pa navijači žele da se od njega oproste na najbolji mogući način.

Stoga je u centru Pirota osvanuo veliki transparent na jednom zapuštenom supermarketu na kojem je pisalo "El Grande Siniša". A isto tako, Crvena zvezda je putem svog naloga istakla kako će izgledati ulaznice za meč sa Vojvodinom.

Na poleđini ulaznice nalazi se i tekst u kojem se ističe značaj utakmice i važnost prisustva na stadionu "Rajko Mitić".

- Zvezdaši, Delije... Prvenstvo u fudbalu počinje 4. februara. Prvu utakmicu igramo kod kuće sa Vojvodinom i već počinjemo sa pripremama za taj meč. Pored nastavka borbe za Ligu šampiona, ovu utakmicu želimo da posvetimo legendi, Siniši Mihajloviću, i da na naš način pokažemo koliko nam je značio i koliko nam znači. Potreban nam je pun stadion, jer sramota je da se drugi klubovi i tribine opraštaju od našeg Mihe, a da Marakana ne kaže svoje. Za Mihu, za titulu, za Ligu šampiona. Svi na stadion - piše na ulaznici.

Video: Novo pojačanje, Aleks Vigo, sačuvao Zvezdi obraz protiv Ludogoreca: Argentinac pokazao šta zna

(Telegraf.rs)