Klop obasipao Bajčetića komplimentima: "Mlad je, ali je dobar, zaista dobar"

Pitanje je samo, da li će Bajčetić zaigrati u dresu Srbije ili Španije

Foto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Fudbaleri Liverpula i Čelsija su remizirali bez golova na Enfildu u meču 21. kola Premijer lige, čime su sebe i dodatno udaljili od pozicije koja ih vodi u Ligu šampiona iduće godine, ali je ovaj meč imao i poseban značaj za Stefana Bajčetića, koji je odigrao odličnu utakmicu.

Srbin, sa španskim pasošem, odigrao je korektnu utakmicu pošto je startovao od prvog minuta, o čemu je govorio i Jirgen Klop odmah nakon utakmice, gde je imao samo reči hvale.

- Nema mnogo toga dobrog u našoj situaciji, ali to očigledno otvara prostor za mlade igrače. Očigledno je to jedna od retkih poizitivnih stvari, naročito Stefan. Tu su vrata, nisam bio siguran koliko su bila otvorena, ali on je utrčao i to je sasvim jasno. Moramo sa njim biti pomalo oprezni, mlad je. Dobio je žuti karton i nisam siguran koliko je tu skrivio. Malo se umorio, ali je bio zaista dobar. Svaki igrač koji je umoran i sa žutim kartonom je rizik, i to nismo hteli. Ipak, bio je zaista dobar - rekao je Klop.

Takođe, upitan je Klop i da sumira utiske nakon same utakmice, gde je opet ostao bez pobede.

- Na tu razliku nožemo da utičemo samo ako pobeđujemo, a to danas nismo uradili. Ne mogu svi koji su ispred nas da gube, neki će pobeđivati, neki igrati nerešeno. Ima još mnogo mečeva da se odigra, i ako sve poene uzmete u obzir, videćete da je sve još moguće. Ipak, da bi se došlo tamo (u top 4), mora da se nastavi sa stravrima koje smo radili u poslednja dva meča. Vidim napredak, to je dobro

Video: Nikad nećeš hodati sam: Navijači Liverpula dočekali svoje igrače posle poraza u finalu LŠ

(Telegraf.rs)