Isplivao video zbog kojeg preko 20.000 navijača traži da Alvarez raskine sa devojkom: "Malo je preterala"

Nije se najbolje ponela pred decom koja su samo želela fotografiju sa argentinskom zvezdom

Foto: Twitter - Printscreen

Umesto da na miru proslavi Novu godinu sa devojkom i porodicom, Hulijan Alvarez suočava se sa peticijom koju je do sada potpisalo preko 20.000 ljudi u kojoj se traži da raskine sa svojom ljubavnicom zbog njenog ponašanja ispred mladih navijača.

Naime, ona je jedne večeri u Argentini "oterala" decu koja su samo želela da se slikaju i da uzmu autogram od Alvareza, istakavši da će samo dopustiti dve grupne fotografije, a da pojedinačne ne dolaze u obzir, jer ona nema vremena za tako nešto.

To je naljutilo brojne navijače na društvenim mrežama koji uglavnom ističu "da je malo preterala", zbog čega je morala i sama da se oglasi na društvenim mrežama i da objasni celokupnu situaciju. Ističe da te mališane ona vrlo dobro poznaje.

- Ćao svima, srećni praznici. Mislim da moram da objasnim kontekst situacije koja je postala viralna ovih dana. U četvrtak smo bili kod moje porodice na večeri, bilo je dva uveče kada su neki dečaci i devojčice došli, a većinom su bili moji studenti sa kojima imam poverenje. Pre nego što smo otišli, napravili smo grupnu fotografiju kako bi imali lepu memoriju. Samo sam htela da organizujem stvar - rekla je ona.

To nije sprečilo da navijače da na društvenim mrežama pokrenu pomenutu peticiju, koja je odjeknula širom sveta, ali verovatno neće imati nekog uspeha, pošto Alvarez nema nameru da napusti svoju voljenu damu.

Video: Ekskluzivni intervju Gordana Petrića: O životu i fudbalu

(Telegraf.rs)