Terzić trčao za čovekom koji mu je vratio novčanik: "Koliko je pošten, mogao je pakao da mi napravi"

Generalni direktor crveno-belih osvrnuo se na situaciju iz Surdulice, gde je imao sreće da je njegove izgubljene stvari našao pošten nalazač

Foto: ATA Images

Zanimljiva priča stigla je iz Surdulice, gde je jedan frizer iz ovog grada proteklog vikenda pronašao novčanik Zvezdana Terzića. Pored novčanika, generalni direktor crveno-belih je izgubio i naočare, ali je imao sreću da ih je našao pošten momak iz Surdulice, koji je odlučio da vrati izgubljene stvari.

Na kraju je uspeo da se domogne lože i da vrati Terziću izgubljeni novčanik i naočare, a to je oduševilo generalnog direktora crveno-belih.

Povodom ovoga, postavili smo pitanje i generalnom direktoru Zvezde tokom brifinga sa medijima, koji je potvrdio da je izgubio novčanik i istakao poštenje nalazača.

- Svaka čast dečku, jeli smo u restoranu brze hrane, ostavio sam sve na jednom zidiću, uzeo sam telefon da razgovaram i posle 10 minuta su mi rekli da mi je ispao novčanik. Mogao je sve to da uzme za sebe, sav novac, da mi napravi pakao zbog dokumenata. I koliko je bio pošten, nije hteo da uzme novac, trčao sam za njim 15 metara da mu gurnem novac u džep kao nagradu. Još jednom mu se zahvaljujuem - rekao je Terzić.

Video: Terzić: Nemamo opoziciju i to je dokaz da dobro radimo

(Telegraf.rs)