Firma, Zvezda, sad i Grobari: Navijači Partizana pokrenuli akciju pomoći za spas OFK Beograda

Akcija navijača Partizana za svaku pohvalu

Foto: Nikola Tomić

Ni navijači Partizana okupljeni na južnoj tribini ne žele da stoje po strani dok jedan od najstarijih klubova u državi prolazi kroz najteže trenutke u svojoj istoriji. OFK Beograd je u kritičnoj fazi i pomoć svih koji mogu da pomognu je sada važnija nego ikad pre da se prebrodi težak momenat  - i tu na scenu stupaju i Grobari.

Najvatrenije pristalice Partizana su svoju ideju o pomoći pretočili i u konkretnu akciju prikupljanja pomoći za "Romantičare" pred meč Lige Konferencija sa Kelnom.

Pristalice crno-belih su putem svojih društvenih mreža pozvali sve koji mogu da večeras, na dva punkta, doniraju pomoć za klub sa Stare Karaburme.

- Na utakmici sa Kelnom, na istočnoj i južnoj tribini biće postavljene kutije za pomoć OFK Beogradu... Jedan od najstarijih klubova u zemlji je u najzežoj situaciji od osnivanja, zato smo odlučili da se uključimo u ovu akciju i pozivamo sve navijače da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima - kaže se u proglasu navijača Partizana

Foto: grobari.offocial

Pomoć OFK Beogradu među prvima su pokrenuli navijači Vojvodine, akcija se polako "primila" i među drugom grupama, pojedincima i kolektivima, a konkretnu podršku dala je i Crvena zvezda koja je na račun "Romantičara" nedavno uplatila milion dinara.

Sada su i navijači Partizana, putem manjih donacija, samo nastavili akciju čiji će krajnji rezultat, nadamo se, biti stbilizacija i spas čuvene "ofke".

(Telegraf.rs)