Zvezda izdala hitno obaveštenje za navijače pred meč sa Ferencavrošem

Važno je znati ovo pre polaska put Budimpešte

Foto: Nikola Anđić

Fudbaleri Crvene zvezde imaće večeras brojnu podršku svojih navijača u Budimpešti na meču sa Ferencvarošem, ne brojnu kao što su navikli, jer je stadion manjeg kapaciteta, ali akustika samog objekta daće privid brojnosti.

U svakom slučaju, zvezdaši su preko kluba dobili "samo" 1.000 karata, oni najverniji su se već dokopali ulaznica, a svaki navijač koji bez ulaznica poželi da krene put Budimpešte, neka odustane, poruka je kluba.

Zvezda se danas upravo tim povodom oglasila i pozvala sve one navijače bez karata da ne kreću put Mađarske prestonice iz prostog razloga što im neće biti dozvoljeno da prođu ni u fan zonu.

- Važna informacija za sve one koji imaju kartu za sektor u kom će biti smešteni navijači Crvene zvezde je da svi moraju da prođu kroz fan zonu koja će biti postavljena od 17 časova. Niko ko nema kartu neće moći da uđe u fan zonu, a ujedno ni na utakmicu. Ulazak na stadion će biti moguć od 18 časova i 30 minuta. Molimo vas da se pridržavate ovih pravila, kao i da navijate fer i sportski i još jednom budete 12. igrač naše Crvene zvezde - rečeno je iz kluba.

Video: Mađarski ultrasi mirno stoje i nemo posmatraju šou Delija posle utakmice: Odjekivalo je baš jako

(Telegraf.rs)