Milojević otkrio motivacioni govor za igrače na kraju meča i da li će svi biti spremni za derbi

Novi trener Zvezde debitovao je pobedom protiv Javora

Novi trener Crvene zvezde Miloš Milojević debitovao je pobedom, pošto je na Marakani njegov tim savladao Javor sa 4:1. Iako po rezultatu deluje ubedljivo, Zvezda je morala ozbiljno da se namuči da dođe do bodova protiv čvrstih Ivanjičana.

Bilo je 1:1 do 74. minuta, kada je Mitrović uspeo da probije bedem gostiju, a četiri minuta kasnije i Ben, da bi na kraju tačku na i stavio Veljko Nikolić u 90. minutu.

Posle meča Milojević je na centru okupio igrače i održao im govor, a za kamere Arena Sporta nakon meča otkrio je i šta im je rekao.

- Rekao sam im da ta energija koju smo imali u drugom poluvremenu je nešto što nam treba. Znam da se posle šoka kao protiv Makabija teren smanji i noge budu teže. To je taj odnos koji nam treba. Ovo je bio neki model kako treba da izgledamo na terenu - rekao je Milojević.

On je danas odmarao nekoliko nosioca, čak pet igrača je zamenio u odnosu na duel sa Makabijem iz Haife, ali je rekao da će do derbija i meča protiv Partizana 31. avgusta svi biti spremni.

- Biće spremni, to je utakmica koju svi žele da igraju, informacije koje ja imam je da će svi biti spremni - rekao je trener Zvezde.

Trener gostiju, Igor Bondžulić, smatra da je nejgova ekipa bila odlična 70 minuta, ali da je na kraju pala u poslednjih 20 minuta i da je više očekivao od izmena koje je uveo na teren.

- Teško je bilo celu utakmicu, Zvezda nas je sve vreme pritiskala, ali mislim da smo se pokazali u dobrom svetlu. Malo previsok rezultat, žao mi je što smo pali u poslednjih 20 minuta. Očekivao sam više od izmena koje sam uveo. Moji su se igrači mnogo istrošli, Luković je tražio izmenu. U ovakvoj utakmici malo šansi stvoriš i moraš da ih iskoristiš. Ja bih čestitao Zvezdi na pobedi i na onome što smo pokazali u 70 minuta - rekao je Bondžulić.

Video: Golčina Veljka Nikolića: Iz povrede se vratio bombom

(Telegraf.rs)