Ronaldo napravio još veći skandal u slučaju dečaka sa autizmom: "Rekao mi je da moj dečak ima probleme"

Neosetljiv je bio Portugalac tokom telefonskog razgovora, što je razljutilo majku dečaka sa invaliditetom

Foto: Tanjug / AP

Imao je Kristijano Ronaldo dobru volju da izgladi situaciju koja se desila na Gudison parku, kada je frustriran rezultatom uzeo i razbio telefon jednog dečaka koji ima autizam, ali se to nije završilo na najsjajniji način.

Štaviše, Ronaldo je samo dodatno razočarao porodicu ovog dečaka, nakon upućenog poziva u kojem se ponašao krajnje arogantno i često mešao imena majke, dok dečaka nije nijednom nazvao imenom.

Zbog čitave situacije reagovala je i policija, koja mu je dala uslovnu kaznu, pa bi zbog sličnog incidenta u budućnosti Ronaldo mogao da plati i mnogo žešću kaznu.

- Pitao me je da li bih volela da dođem i upoznam njegovu porodicu. Rekao mi je da nije loš otac, a ja sam mu odgovorila da nikad tako nešto nisam ni rekla - prepričava za "Miror" razgovor majka Sara i dodaje:

- Rekao mi je 'imao sam užasno detinjstvo, izgubio sam oca'. Rekla sam mu 'svako ima tužnu priču, Ronaldo, ja sam izgubila oca rano, imala sam i rak'. Uporno me je zvao Džek i nije ni znao moje ime. Rekla sam 'moje ime je Sara', pa je tek onda rekao 'O, Sara, izvini - neverovatne su reči majke ovog dečaka.

Zatim je otkrila i da je Ronaldo rekao da dečak ima problem tokom razgovora što je ona shvatila kao vrlo uvredljivu stvar.

- Nikada Džejkoba nije oslovio imenom, uvek je govorio 'dečak'. Rekao je 'znam da dečak ima probleme'. Rekla sam mu da dečak nema probleme nego invaliditet, ti si taj koji ima problem - podvukla je mama Sara, a navodi "Miror".

Video: Susret najvećih: Kristijano Ronaldo i Tom Brejdi oči i oči

(Telegraf.rs)