"Valjda nikome ne treba motiv više od dešavanja iz prošle sezone": Delije poslale poruku pred Zvezdin meč u SL

Na Marakanu u petak stiže veliki dužnik - Radnik iz Surdulice

Foto: Nikola Tomić

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će od srede biti u prodaji ulaznice za meč sa Radnikom u četvrtom kolu Superlige Srbije.

U saopštenju se navodi da će navijači moći u sredu od 12 sati da kupe karte onlajn, dok će blagajna raditi u četvrtak od 10 do 19 sati, kao i u petak od 12 časova do početka utakmice.

Ulaznice za severnu tribinu koštaju 300 dinara, a za istočnu 400. Karte za zapadnu tribinu vrede 500 dinara. VIP zapad košta 1.000 dinara, a VIP 1 i VIP 2 2.000. Najskuplje ulaznice su za VIP galeriju koje staju 3.000 dinara.

Istovremeno, oglasile su se i Delije koje su podsetile na akciju koju spremaju u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i uputile poziv za petak.

- Nastavili smo sa radom oko možda najvećeg poduhvata od kada je izgrađen naš stadion, pa je u Lučanima preko cele ograde stajao natpis "3.08. - svi u dresu Crvene zvezde!" Želimo da još jednom podsetimo zvezdaše da se polako bliži utakmica i da bi trebalo trebamo svi da razmišljamo o ovoj temi kako bi ovo uspelo 100 odsto. Takođe, pozivamo sve zvezdaše da u petak dođu na naš stadion u najvećem broju do sada, jer dolazi nam Radnik, klub za koji valjda nikome ne treba dodatni motiv i neki poziv više od dešavanja iz prošle sezone da bi došao - stoji u saopštenju najvatrenijih pristalica.

Utakmica između Crvene zvezde i Radnika biće odigrana u petak od 21 čas. Crveno-beli su trenutno prvi na tabeli domaćeg šampionata sa devet bodova.

Video: Delije pobacale baklje na teren u Lučanima, a meč još nije ni počeo

(Telegraf.rs)