Piksijev Japanac opet "mučio" Orlove na ulici: Reprezentativci šetali, pa se istezali nasred ulice

Ovo je sada već postala uobičajena praksa za Kacušita Kinošija

Printskrin: Youtube / Fudbalski savez Srbije

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuje četvrti meč Lige nacija protiv Slovenije (20.45, nedelja 12. jun), gde će Orlovi pokušati da zadrže prvo mesto u grupi. Srbija je favorit posle dve pobede, a i raspoloženje u timu je više i nego dobro, ukoliko je suditi po snimku koji je na svoj kanal postavio FSS.

Naime, tradicionalno je da Fudbalski savez Srbije putem svog Jutjub profila obavesti kada naša reprezentacija stigne na neko od gostovanja, te onda usledi opuštena šetnja gradom, dok se u pozadini može čudi i po koja šala.

No, to je sve drugačije otkako je na klupu stigao Dragan Stojković Piksi koji je sa sobom doveo i Kacušita Kinošija, njegovog dugogodišnjeg saradnika. Kinoši je predan svom poslu, a to pokazuje i tokom gorepomenutih šetnji, jer za njega ne postoji pauza.

Kada fudbaleri pođu u šetnju, oni obično moraju zastati na nekim mestima kako bi odradili "trening", dok Kinoši stoji u centru i objašnjava im naredne vežbe. To je bio slučaj i u Sloveniji, gde ulica nije bilo toliko prohodna, ali su ipak morali da obave trening.

Naravno, ovo je samo jedan od pokazatelja kako funkcioniše reprezntacija i kakvo raspoloženje vlada u ovom timu

Video: Piksijev Japanac se otkačio na slavlju s fudbalerima u Lisabonu: I on pevao Dajte Brazil

(Telegraf.rs)