Rusi pišu: "Zvezda i Partizan žele Brazilca, jedan tim je već poslao zvaničnu ponudu"

Međutim, naš portal je došao do saznanja da crno-beli nisu u trci za Rodrigaa koji je, s druge strane, velika želja srpskog šampiona

Foto: Anton Novoderezhkin / TASS / Profimedia

Već smo pisalo o tome da je brazilski defanzivac Rodrigao velika želja Crvene zvezde, a u međuvremenu se pojavila informacija iz Rusije da je štoper Sočija i na meti Partizana!

Naime, kako javlja "Metaratings.ru", crno-beli su se navodno uključili u trku sa večitim rivalom - dok je jedan od ova dva tima već poslao zvaničpnu ponudu "tešku" pola miliona evra.

Međutim, kako je Telegraf u međuvremenu saznao, Partizan nema nameru da angažuje Rodrigaa i sve misli crno-belih ka potencijalnim pojačanima u defanzivi usmerene su ka domaćim fudbalerima.

S druge strane, zevzda ne krije želju da potpiše Rodrigaa koji je za Soči ove sezone odigrao 31 meč u kojima je postigao tri gola i upisao jednu asistenciju. Problem za crveno-bele je taj što Brazilac ima važeći ugovor sa Rusima do 2023. godine, mada je uveliko na arbitraži u pokušaju da dobije čiste papire zbog aktuelne situacije između Ukrajine i Rusije.

Video: Piksi bez komentara o sramnom transparentu Delija protiv njega na finalu Kupa

(Telegraf.rs)