Da li je Zvezdan Terzić na svadbi Partizanovog fudbalera ugovorio pojačanja za Zvezdu?

Od njih četvorice, čak trojica su bili na meti crveno-belih

Foto: Privatna arhiva

Crvena zvezda je u nedelju popodne zvanično postala jača za doskorašnjeg vezistu Arsenala iz Tule Kingsa Kangvu, a ne bi bilo inenađenje ni to da je tokom dana generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić ugovorio još jedno!

I to na svadbi fudbalera Partizana Lazara Markovića koji je oženio Terzićevu bratanicu Jovanu, dok je na zabavi viđen veliki broj srpskih fudbalera.

Među njima su bili i Darko Lazović, Marko Grujić, Stefan Mitrović i Filip Mladenović s kojima se Terzić fotografisao tokom svadbe. Dok je povratak Grujića praktično nemoguć, bilo ko od preostale trojice mogao bi da zaduži cxrveno-beli dres.

Doduše, i Lazović je nedavno baš za Telegraf istakao da trenutno ne razmišlja o povratku u srpski fudbal, ali...

- U fudbalu ne može nista da se predviđa. Kao što sam rekao, imam još dve godine ugovora, ali nikad ne reci nikad. Videćemo, ne razmišljam iskreno o vraćanju u srpski fudbal. Lepo mi je ovde u Veroni, posle ćemo videti.

Što se tiče Stefana Mitrovića, on je i prošlog leta bio na meti Zvezde. Vođeni su pregovori, da bi srpski reprezentativac otišao u Hetafe. S druge strane, Mladenović je već izvesno vreme na meti Zvezde. Nije želeo da se vraća u srpski fudbal, ali je u međuvremenu imao jako lošu sezonu sa Legijom koja neće igrati Evropu.

Mladenović ugovor sa Legijom ima do leta sledeće godine, dok je Mitrović još dve godine vezan za Hetafe.

Video: Lazar Marković oženio bratanicu Zvezdana Terzića: Mladenci blistali, fudbaler kitio trubače

(Telegraf.rs)