Veliki kiks Čuke posle odlaska Ilića: Mićović u 92. minutu napravio kobnu grešku, TSC odneo sva tri boda!

Golman tima sa Banovog brda bukvalno je dodao loptu u noge Đakovca, kome se isplatila agresivnost

Luda završnica meča na Banovom brdu! Čukarički je imao bod u svojim rukama sve do nadoknade vremena, kada je došlo do neverovatnog obrta i kobne greške golmana Mićovića, koji je pod velikim pritiskom Ifeta Đakovca poklonio loptu njemu u noge, pa je u 92. minutu postavljena konačna pobeda TSC-a iz Bačke Topole - 2:3 (0:1).

Dva puta je Čukarički uspevao da se vrati u ovaj meč, zbog čega je primanje gola u drugom minutu nadoknade bilo naročito bolno. Iako se Brđani nalaze daleko ispred na trećem mestu, ovaj meč bi mogao umnogome da iskristališe i borbu za četvrtu poziciju, koja vodi u evropsko leto.

Prvo je Mirčevski u 36. minutu doveo TSC u vođstvo, da bi samo šest minuta po početku drugog poluvremena Rakonjac poravnao na 1:1. Međutim, egal nije potrajao dugo, pošto je samo dva minuta kasnije Đakovac ponovo vratio vođstvo na stranu gostujućeg sastava.

Usledio je novi gol Rakonjca, koji nas je doveo u drugi egal u 64. minutu i nekako se činilo da će Čukarički izdržati do samog kraja. Ipak, usledila je već pomenuta greška golmana Mićovića, koji je bio svemoguć protiv Partizana, ali danas je imao svoju žutu minutu i bukvalno je poklonio loptu u noge Đakovca, koji je samo morao da je smesti u praznu mrežu.

TSC sa nova tri boda sada ima 44 skupljena i nalazi se na četvrtoj poziciji sa tri više od Voždovca i Radničkog iz Niša, Čukarički ostaje trećeplasirani sa 54 boda i može mirno da nastavi svoje proleće.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: U subotu najvažniji Večiti derbi u ovoj deceniji: Pitali smo građane ko pobeđuje i kojim rezultatom

(Telegraf.rs)