Još detalja Španaca o Joviću: "Lenj je, u svlačionicu kad uđe neprimetan, kao duh"

Srbin, kažu, ima hladan stav prema obavezama

Foto: Tanjug/AP

Od debakla Reala u "el klasiku" španska Marka se sa pojačanom pažnjom bavi igračima koji već duže vreme gotovo ničemu ne služe Karlu Anćelotiju. Predmet kritika su Luka Jović, Eden Azar i Geret Bejl. Klub je potrošio i troši enormni novac za ovu trojicu igrača, a od njih ne dobija ništa.

Na skeneru je i danas Luka Jović, kome je vrednost rapidno opala sa 60 na 18 miliona, a Marka donosi i neke detalje iz svlčionice koji bacaju senku na Lukin boravak u klubu.

Ovaj list navodi da su u Realu "siti" 24-godišnjeg napadača, da se "od njega umorio Zinedin Zidan, a zatim je razočarao i Karla Anćelotija" svojim stavom. Ugledni list je otkrio šta o njemu misle i saigrači koji su razočarani odnosom prema radu bivšeg igrača Zvezde.

- Njegovi saigrači smataju da su njegove svakodnevne performanse daleko od idealnih kada je reč o preuzimanju odgovnorosti za koje se treba boriti, pogotovo kada je ispred vas Karim Benzema - piše Marka.

- U svlačionici kažu da uopšte ne primete kada dođe, i kad ode. Kao duh je - navodi madridski list ono kako saigrači vide Jovića.

Foto: Tanjug/AP

Dalje se navodi da je srpski fudbaler u januaru 2021. godine tražio odlazak što je Zidan i odobrio. Vratio se u Ajntraht, gde je dobro je počeo, ali su njegove partije bledile kako je sezona odmicala. Tada je na 18 mečeva Bundeslige dao četiri gola, više nego u dve i po godine u Realu koliko je član slavnog kluba iz španske prestonice.

Otkako se vratio u Madrid vrata za izlaz su mu otvorena, ali problem predstavlja to što nijedan klub ne pokazuje ozbiljan interes.

- Anćeloti je uspeo da isključi Srbina zbog hladnog stava u svakodnevnom radu. Njegova lenost ga je dovela do toga da Mariano dobije prednost ispred njega u el klasiku - piše Marka.

Na kraju, zaključuje list deo o našem igraču, da će Jovićeva prodaja biti prioritet.

- Iako još uvek ne stižu konkretne ponude na Realovu adresu, rukovodstvo je ubeđeno da će uspeti da reši transfer reprezentativca Srbije.

Video: Sofija Milošević balavi za zadnjicom Luke Jovića: Snimila ga s leđa tokom šetnje Beogradom

(Telegraf.rs)