Bravo, Irci, tako se to radi! Navijači razgrabili sve ulaznice za prijateljski meč reprezentacije

Oni će igrati protiv Belgije, koja dolazi u oslabljenom sastavu, dok će tri dana kasnije ugostiti i Litvaniju

Foto: Tanjug/AP

Posle mnogo klupskog fudbala, na red je došao još jedan reprezentativni ciklus. Selekcija Srbije će igrati svoje mečeve protiv Mađarske i Danske, dok jedna lepa priča stiže iz Irske, gde je reprezentacija ove zemlje rasprodala sve svoje ulaznice za prijateljski meč sa oslabljenom Belgijom i to četiri dana pre same utakmice.

Irska je zemlja koja živi fudbal, iako nije u rangu svetskih i evropskih velesila, fudbal im je i te kako u krvi, o čemu svedoče i navijači.

Nije prvi put da Irci uspevaju da prodaju svoje karte, karte na njihovom stadionu su se takođe razgrabile munjevitom brzinom, ali tu se opravdanje može naći u dolasku Kristijana Ronalda. Ipak, ovaj meč sa Belgijom je drugačiji, jer ova reprezentacija neće moći da računa na sve svoje zvezde.

Takođe, treba pomenuti i da je Irska nedavno završene kvalifikacije za Mundijal završila na trećem mestu iza Portugalije i Srbije, sa "samo" devet poena, ali čak ni tada njihovi navijači nisu okrenuli leđa nacionalnom timu, već su ponovo pokazali privrženost i kupili su sve karte za predstojeće bitke.

Video: Spajić i Mitrović: Jake provere, da prikažemo dobar fudbal

(Telegraf.rs)