Skandal u Hrvatskoj: Igrač Osijeka bacao dolare po devojkama u toaletu, pa morao da kleči

Caktaš je potom morao da napusti jedan noćni klub

Printskrin: Youtube/NK Osijek

Iako su eventualnom pobedom protiv Gorice mogli da izbiju na prvo mesto, fudbaleri Osijeka razočarali su za vikend svoje navijače i odigrali su samo 0:0!

Nema sumnje da im je na tom susretu nedostajao Mijo Caktaš, možda i najbolji fudbaler kluba, za kog se pominjalo da nije igrao zbog povrede. Međutim, hrvatski mediji su javili da je Caktaš izazvao skandal i da je zbog kršenja klupske discipline izbačen iz tima.

Naime, "Index" javlja da je Caktaš bio u jednom kafiću u noćnom provodu i da je u jednom trenutku pokušao nasilno da uđe u ženski toalet. Devojke koje su bile tamo su počele da viču, dok je Caktaš u tom trenutku krenuo da baca stotine dolara po njima.

Jedna od njih je, nakon toga, izašla i rukom udarila Caktaša, dok je druga devojka nazvala svog dečka koji je potom tražio od fudbalera da ga pozove. Navodno je tokom razgovora tražio od Caktaša da klekne  i moli devojke za oproštaj, što je fudbaler Osijeka i učinio. Zatim je dobio ultimatum da odmah napusti lokal, što je i uradio vidno potresen i u suzama.

(Telegraf.rs)