"Organizovao sam večere i dovodio muziku za njih": Lalatović otkrio kako je podigao Radnički

Kragujevčani su vezali tri pobede u SL

Printskrin: Youtube/ Super liga Srbije

Nenad Lalatović je preporodio Radnički iz Kragujevca i konačno ga izveo iz opasne zone, posle tri uzastopne pobede bez primljenog gola.

Voždovac su dobili sa 1:0, zatim Novi Pazar u gostima sa 2:0, da bi u ponedeljka popodne minimalnim rezultatom (1:0) trijumfovali protiv direktnog konkurenta za opstanak - Metalca iz Gornjeg Milanovca.

- Ja sam se ove utakmice pribojavao, i to sa pravom. Po ovom terenu nije mogla da bude lepršava igra. Metalac je pokušavao sa tim dugim loptama, ali smo mi to dobro zatvorili. Utakmica je bila egal u prvom poluvremenu, u drugom smo neke šanse promašili i onda nas je Bog nagradio. Ništa ovde nije još gotovo, mene najviše brine što se mi ovde jurimo sa Metalcem, tu je sad i Proleter. Sve su to izuzetni timovi. Do poslednjeg kola se neće znati ko će ispasti. Ni mi ni Metalac ne zaslužujemo da ispadnemo po prikazanom - rekao je Trener Radničkog Nenad Lalatović.

Video: Lalatović raspamećen od sreće kraj aut-linije: Gol Radničkog za treću uzastopnu pobedu

Otkrio je Lalatović i kako je uspeo da podigne tim koji je bio poslednji, te prolećni deo sezone startovaos a dva poraza bez datog gola.

- Zadovoljan sam kako se sve odvija. Kada sam dolazio, niko nije očekivao da ćemo vezati tri pobede, ali smo ih, eto, vezali. To je samo zasluga mojih igrača. Oni nisu zaboravili da igraju fudbal, bilo je samo potrebno da se podigne atmosfera. Zato sam organizovao i ručkove i večere. Čak jednom i muziku za njih. Čisto da dođu sa suprugama i decom, da se zbliže. To je urodilo plodom i svlačionica sada diše kao jedna. Još jednom ponavljam, greota od Boga bi bila da Radnički ispadne.

(Telegraf.rs)