Dekijev sin odbranio penal u 85. minutu za pobedu svog tima, Volendam grabi ka Erdiviziji

Možda bi uskoro on mogao da se nađe i u Zvezdi, kod svog oca...

Foto: instagram.com/dejanstankovic

Dejan Stanković je ostavio dubok trag u fudbalskim vodama, što kao igrač, tako i sada kao trener. Pored toga, već je očigledno i da će imati pravog naslednika u sinu Filipu, koji trenutno brani za Volendam, a na pozajmici je iz Intera. Njegov sin, Filip, odbranio je penal protiv drugog tima AZ-a i tako je svom timu doneo bitna tri boda u borbi za plasman u viši rang.

Standardan je mladi Filip (19) na golu Volendama ove sezone. U početku se nije snalazio, usledila je i povreda, nakon koje je jednostavno zasijao i pokazao zašto je u planovima Intera u budućnosti.

Da stvar bude još bolja, Stankovićev Volendam je sa njim na golu izgubio tek jednu od 16 odigranih mečeva, što je veoma neverovatan podatak. Imao je i sam Stanković velikog uticaja u tim pobedama, a upravo se to može videti i na meču protiv drugog tima AZ-a, gde je Stanković odbranio penal Kopmajnersu u 85. minutu susreta.

Inače, Volendam se trenutno nalazi na prvoj poziciji sa sedam bodova više, a i utakmicom više, od drugoplasiranog Emena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Ovacije Dejanu Stankoviću: Najburnije navijanje se čulo kada je na teren izašao trener Zvezde

(Telegraf.rs)