Bizaran tekst iz Afrike: "Suma se nije slagao sa Željkom Obradovićem, umorio se od svega toga"

Gaf novinara koji će sve nasmejati

Foto: MN Press / Nikola Tomić

Iz afričkih zemalja smo često imali priliku da vidimo i čujemo razne bizarnosti iz sveta sporta. Tako je i danas - pošto smo od jednog senegalskog portala saznali da je Sejduba Suma napustio Partizan zbog sukoba sa svojim trenerom Željkom Obradovićem?! Da, dobro ste pročitali.

Tamošnji "Spectrosport" pisao je o problemima sa kojima se suočio Suma tokom boravka u Partizanu, ali je autor ovog teksta očigledno nešto permutovao ili je prilikom prikupljanja informacija posetio pogrešan sajt na Vikipediji.

Nigde se u tekstu ne pominje ime Aleksandra Stanojevića, već je ono zamenjeno Željkom Obradovićem. Autor je nekoliko puta tvrdio da je upravo Žoc razlog zbog kojeg je Suma napustio klub.

- Sejduba Suma se više nije slagao sa svojim trenerom Željkom Obradovićem. Ovaj 30-godišnjak više nije bio deo trenerovih planova i na kraju se umorio od te situacije - piše između ostalog u tekstu.

Da li se autor samo zbunio ili zaista misli da je Obradović trener Fudbalskog kluba Partizan, ostaće misterija. Sve u svemu, sve ljubitelje sporta u Srbiji sigurno će nasmejati njegov gaf.

Video: Partizan pred poluvreme razbio odbranu Nišlija: Rikardo glavom stigao do novog gola u Superligi

(Telegraf.rs)