Kakav preokret! Evo koje su kvote na večite za osvanje titule sada kad Partizan ima +5

Crno-beli imaju blagu prednost pred nastavak jesenje polusezone

Foto: Marko Jovanović

Čitava Srbija s nestrpljenjem čeka nastavak Superlige, posle pauze od dva meseca. Situacija na tabeli je takva da nam donosi veliko uzbuđenje. Partizan ima pet bodova prednosti, pa je sada i po kladionicama favorit u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu.

Bukmejkeri Meridian kladionice napravili su kvote za osvajanje titule prvaka Srbije u fudbalu, po kojima je sada Partizan favoriti.

Kvota na crno-bele je 1,67, dok je na Crvenu zvezdu 2,10.

Ostali klubovi su daleko ispod, pa je tako kvota na Čukarički i Vojvodinu 501, dok je na TSC, Napredak, Voždovac i Radnički Niš 1.101.

Podsetimo, pre početka sezone Zvezda je važila za velikog favorita, pa je tako kvota na Zvezdu tada bila 1,35, dok je na Partizan bila preko tri.

Ipak, kiksevi protiv Surdulice, skupo su koštali crveno-bele u jesenjem delu prvenstva, pa sada imaju ozbiljniji zaostatak za večitim rivalom.

Superliga se nastavlja ovog vikenda. Partizan odmah ima nezgodno gostovanje u Nišu protiv Radničkog u subotu od 14.30, dok Zvezda čeka Čukarički na Marakani u subotu od 17.00.

Ukoliko nemate nalog na Maridianu, možete da iskoristitite i bonus od 500 dinara dobrodošlice prilikom registracije za online klađenje.

U anketi i u komentarima se možete izjasniti o tome ko će biti šampion Srbije po vašem mišljenju:

(Telegraf.rs)