Nove promene u FSS: Nikolić smenjen sa mesta disciplinskog sudije nakon kazne Novici Tončevu

Nije doneta odluka ko će zameniti Nikolića na ovoj poziciji

Foto: MN Press

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije na sednici u subotu doneo je odluku da smeni Ivana Nikolića sa mesta disciplinskog sudije ovog tela, prema pisanju Sport Kluba. Zanimljivo je da se isti čovek nalazi na čelu Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Sredinom januara meseca, on je potpisao odluku o devetomesečnoj zabrani rada u fudbalu Novici Tončevu, koji je prvi čovek regiona Istok u fudbalskoj organizaciji, a sve zbog navodnog ulaska u svlačionicu na meču Superlige ove jeseni između Radnika i TSC-a.

U odsustvu suspendovanog Tončeva, sednicom je predsedavao Miroslav Milivojević, a predlog se tek naknadno našao na dnevnom redu nakon govora Dejana Brankovića, predsednika trenerske organizacije, selektora omladinske reprezentacije Srbije i nekadašnjeg prvotimca Radničkog.

Za Nikolićevu smenu bilo je sedam od deset delegata. Protiv su bili Vladan Gašić, koji je prvi čovek FS Rasinskog okruga, potom Miloš Mitrović, koji je predsednik FS Nišavskog okruga i Vladica Milanović koji je čelnik fudbalskog Pomoravlja. Isti ljudi su prethodno bez pogovora usvojili Nikolićev izveštaj 20. decembra.

Nije imenovan zamenik i Nikolićev naslednik na mestu disciplinskog sudije. Odluka je poverena operativnom telu, odnosno sekretarijatu regionalnog saveza.

Video: Vlahović zapevao italijanski hit na predstavljanju u Juventusu, saigrači oduševljeni

(Telegraf.rs)