Zmajevi "bljuvali vatru" za kraj superligaške jeseni: Metalac primio pet, mogao još!

Velika pobeda Voždovca

Foto: MN Press

Utakmicom Voždovac - Metalac stavljena je tačka na jesenji deo sezone u Superligi, i to u velikom stilu, goleadom na krovu tržnog centra "Stadion" na kojem je Voždovac deklasirao indisponirani Metalac - 5:2!

Zmajevi su tako na najbolji mogući način stavili tačku na odličan period sezone, koji završavaju kao šesti, sa bodom iza Napretka i Vojvodine, dok se za Metalac to nikako ne može konstatovati budući da su Gornjomilanovčani u slobodnom padu.

Ekipa Metalca je poražena četvrti put zaredom, na ta četiri meča u proseku je ovaj tim primao tri gola i otud trenutna poražavajuća pozicija na tabeli - pretposlednje mesto.

Zanimljivo, svih pet golova za domaći sastav danas su postigli različiti igrači.

Goleada je krenula već u 4. minutu preko Milovića, na 1:1 izjednačio je Đurić u 17. i tim rezultatom se otišlo na odmor.

Nastavak je doneo potpuni slom gostiju.

Purtić i Vujnović (10. gol u sezoni) su u samo dva minuta doneli 3:1 Voždovcu, a Hajdin, pa potom i Mašović stavili tačku na najubedljiviju pobedu Zmajeva ove sezone.

Blede goste veće bruke spasao je Grbović koji je u 67. minutu pogodio i koliko-toliko ublažio težak poraz koji je mogao biti i ubedljiviji da su domaći u nekoliko situacija bili veštiji i koncentrisaniji.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)