Zvezda hoće novog trenera? Stanković bi da ide, zamena je već pronađena

Svašta se može očekivati posle turbulencija na Marakani

Foto: FK Crvena zvezda

Status trenera Crvene zveze Dejana Stankovića u klubu sa Marakane je poljuljan posle neprijatnog sukoba koji je imao sa pojedinim igračima u svlačionici nakon egala sa Radnikom iz Surdulice. Ni pobeda na zatvaranju jesenje polusezone u Bačkoj Topoli nije mnogo popravila raspoloženje kod Stankovića, niti o njemu, posle svega, najbolje mišljenje imaju upravo igrači sa kojima je imao najžešći sukob.

Otud i sasvim otvoreno pitanje - da li Deki i ekipa mogu dalje zajedno?

Zanimljivo, čak i švedski mediji pišu o turbulencijama na Marakani, ne konkretno o sukobu igrača i Stankovića i tim detaljima, već o izvesnoj smeni na klupi šampiona Srbije.

Prema izvorima portala "FotbollDirekt", Zvezdaje već kontaktirala dobro poznato ime - Miloša Milojevića.

Milojević je od pre neki dan bez posla, jer je sa Hamarbijem neslavno završio zbog toga što je pregovarao sa Rozenborgom u trenutku dok je imao ugovor sa Šveđanima. I zato je puklo, pa je nekadašnji Dekijev asistent sada slobodan u izboru nove sredine.

A to bi, pišu Šveđani, opet mogla biti Srbija, Beograd i Zvezda.

Milojević iza sebe ima iskustvo rada u Zvezdi, mnoge igrače poznaje, razume veličinu kluba i zahteve koje ima pred sobom, u međuvremenu se "otvorio" crveno-belima zbog raskida ugovora sa Hamarbijem, pa je kao takav, ako Stanković ode - savršen izbor uprave Beograđana.

Foto: Marko Jovanović
Video: Stankovića pobeda nije oraspoložila zbog kiksa sa Radnikom: Još mi je u glavi utakmica sa Surdulicom

(Telegraf.rs)