Stanojević: "Vlada pesimizam da ćemo ostati bez titule"

"Drago mi je barem da smo na pola puta prvi", rekao je trener crno-belih pred Kolubaru

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za medije pred poslednji meč crno-belih u 2021. godini!

Partizan u subotu od 12.55 čadova dočekuje Kolubaru u pokušaju da ponovo pobegne Crvenoj zvezdi za pet koraka na tabeli. Podsetimo, crno-beli su nedavnom pobedom protiv Metalca, uz remi Zvezde sa Radnikom, postali jesenji šampioni Superlige.

- Svi su mi govorili da nema šanse da budemo konkurenti za titulu, a ja sam verovao u to. Da li će biti pet ili će ostati dva ili tri boda, ostaje da se vidi sutra. Vlada pesimizam da ćemo ostati bez titule, ali mi je drago da smo bar na pola puta prvi. Radimo na tome i nadamo se, srećan sam što smo konkurentni i želim da ostanemo do kraja - rekao je Stanojević, a zatim se osvrnuo na Kolubaru:

- Igraju čvršće i kompaktnije. Poslednji put su pobedili Proleter. Individualno i grupno smo ih analizirali i potpuno smo spremni za njih u svakom smislu te reči. Nadamo se da će uslovi biti adekvatni. Idemo maksimalno skoncentrisani i fokusirani da na najbolji način završimo polusezonu. Znamo svi koliko nam znači svaki dobri rezultat. Imamo visoku motivaciju. Igrate u gostima tešku utakmicu i iz tog razloga smo se jako radovali. Protiv Anortozisa smo imali loš teren, a i sada sam zabrinut pred Kolubaru. To nije alibi, već važan segment u jednoj utakmici.

Potvrdio je Stanojević da se Rikardo Gomeš vraća u tim, kao i da su Danilo Pantić i NIkola Terzić spremni za meč.

- Terzić zaslužuje da igra zbog odlične polusezone, ali težak teren diktira ko će igrati. Iz tog razloga se ne opredeljujemo na igrače koji bi zaslužili da igraju. Tu pre svega mislim na Terzića i Lazara Pavlovića.

Dotakao se Stanojević i prelaznog roka koji očekuje crno-bele.

- Ima u našoj ligi i u inostranstvu zanimljivih igrača. Imamo neka usperenja, a poslednji sastanak ćemo imati dan pred brifing sa novinarima. Razmišljamo o svemu.

Video: Burna reakcija Stanojevića: Šta mene može da isprovocira sa ovolikim stažom?!

(Telegraf.rs)