Radna akcija u Gornjem Milanovcu: Fudbaleri i navijači Metalca čiste teren pred Partizan

Crno-beli sutra od 15.00 časova treba da igraju protiv ekipe Metalca

Foto: Instagram / @fkmetalacrs / Printscreen

Dva puta je od početka sedmice zbog snežnih padavina odlagan duel između Metalca i Partizana u Gornjem Milanovcu. Prvobitno je bilo planirano da crno-beli gostuju u centralnoj Srbiji u ponedeljak, potom je to pomereno za utorak, a konačna odluka je da meč startuje u sredu od 15.00 časova.

Sneg je u potpunosti zatrpao teren u Gornjem Milanovcu, toliko da su morali da se angažuju i navijači ovog kluba kako bi otklonili sve posledice i omogućili pristojne uslove za odigravanje utakmice. Prema nekim nezvaničnim informacijama, ima ga oko 30 centimetara na tlu ovog mesta.

Dobra vest je da se snežne padavine sutra u Milanovcu ne očekuju, pa samim tim fudbaleri dve ekipe neće imati "smetnje" da istrče na teren, pogotovo nakon radne akcije kojom su se pohvalili i na Instagram profilu Metalca.

- Čine se veliki napori da se osposobi teren za sutrašnji meč sa Partizanom, ispod 30 cm snežnog pokrivača. Glavni teren se čisti ručno, da ne bi došlo do oštećenja travnate podloge. Radnici kompanije Metalac, igrači i treneri mlađih kategorija, zaposleni u klubu i navijači, rade složno kao jedan! Srce, ruke, lopata. Akcija čišćenja je u toku, svako ko je raspoložen za rekreaciju, više je nego dobrodošao - napisali su na Instagram stranici Metalca.

Ovo će biti veoma važna utakmica za obe ekipe, prevashodno za Partizan koji bi pobedom mogao da odmakne pet bodova u odnosu na Crvenu zvezdu posle njenog kiksa protiv Radnika i gola Bogdana Stamenkovića. Sa druge strane, Milanovčani se bore za opstanak u elitnom rangu i trenutno su na 14. poziciji sa 16 bodova iz 19 odigranih kola.

Video: Stanojević izgoreo od besa na Grobare: Sramota! Ne zaslužujemo titulu i ne znam da li ostajem trener

(Telegraf.rs)