Stanković u klubu 100, iz Zvezde poručuju: Samo je pitanje dana kada će osvojiti LŠ

Iz tabora srpskog šampiona, putem zvaničnog sajta, ističu da će Stanković kao trener ponoviti igrački uspeh koji je 2010. ostavrio igrajući za Inter

Foto: MN Press

Nije Dejan Stankvoić uspeo da ostvari trijumf u svom 100. meču na klupi Crvene zvezde, ali daleko od toga da mu remi sa Radnikom iz Surdulice može pokvariti brojke koje je skupljao tokm dve godine na Marakani.

A one kažu da je Zvezdin trener ostvario 76 pobeda, 17 remija i samo sedam poraza, od čega su dva u Superligi, jedan u Kupu od Partizana i četiri u Evropi.

- Dejan Stanković je jedan od sinonima za Crvenu zvezdu, bio i ostao. I nekako Dejan ne ide bez Zvezde, a ni Zvezda bez Dejana. Splet emocija i trk u Portugalu kojim je iskazana svaka zvezdaška emocija koju u sebi ima naš trener, samo je potvrdila sve ono što se znalo, a to da je Dejan Stanković istinska legenda Crvene zvezde. I to nije samo zbog igračke i trenerske karijere, već zbog onog nečeg više, onog što svaki naš navijač oseća, a to je bezrezervna ljubav prema klubu. I zbog toga, svako od nas može da se poistoveti i da najbolje razume Dejana Stankovića, jer on je jedan od nas, uvek bio i biće - stoji na sajtu kluba i dodaje se:

- Danas je 100. utakmica na klupi Dejana Stankovića, a iza sebe ima dve šampionske titule, jedan Kup, jednu duplu krunu i mnogo srušenih rekorda. Sve to, ukazuje da je on jedan od najboljih trenera Crvene zvezde u 21. veku, a da ima potencijal da postane i jedan od najuspešnijih. A posmatrajući situaciju, samo je pitanje dana kada će ponoviti uspeh iz igračke karijere i kao trener osvojiti Ligu šampiona!

Video: Ovo Zvezdi ne sme da se dešava: Stanković ne traži opravdanja za kiks protiv Radnika

(Telegraf.rs)