Trener Radnika pred Zvezdu: "Idemo kod slavljenika na večeru, a mi smo na meniju"

Pomalo i čudna izjava stručnjaka Đorđevića

Foto: FK Čukarički

Radnik je već jednom uspeo da iznenadi Zvezdu i savlada je na svom terenu, ali sada je sve drugačije, pošto će morati isto da pokušaju u Beogradu (ponedeljak, 18 časova).

Pre ovog meča, trener Surduličana Dušan Đorđević je na jedan veoma slikovit i zanimljiv način pokušao da objasni kakva je njihova uloga u ovom meču. Nazvao je svoju ekipu "glavnim jelom sa menija, na večeri Zvezde".

- Slavlje kod domaćina izgledaće, figurativno rečeno, idemo kod slavljenika na večeru, a mi smo na meniju. Probaćemo da makar budemo nezgodan i tvrd zalogaj - poručio je Đorđević, ali se osvrnuo i na njihovu pređašnju pobedu.

Printskrin: Arena Sport

- Znamo da se čuda ne dešavaju svaki dan i da je ona pobeda na našem terenu u neku ruku proglašena za čudo, ali sport je takav, mora se ići sa verom i nadom da možeš nešto da uradiš. Tako se i spremamo za ovu utakmicu, ne bi ni bili sportisti kada se ne bi nadali da možemo nešto da uradimo i da izgledamo kao prava ozbiljna ekipa.

- Ko god da izađe na teren od momaka sigurno je da će biti dodatno motivisan. Sportski je nadati se, ali najaviti pobedu protiv Zvezde nije u mom opisu vaspitanja i sportskog duha - zaključio je Đorđević.

Video: Radnik i Radnički - udarnički: Tuča na terenima Superlige Srbije u sudijskoj nadoknadi

(Telegraf.rs)