Kovid bolnica u Batajnici zahvalila Partizanu

Kompletan medicinski staf, uključujući i direktorku Tatjanu Adžić Vukićević, pozirao u bojama kluba iz Humske uz poznatu navijačku pesmu

Partizan je pre nekoliko dana pokrenuo akciju "Heroji, hvala vam", posvećenu svim zdravstvenim radnicima koji su se u minule dve godine junački borili protiv korona virusa, a tim povodom crno-beli su ugostili ministra zdravlja Zlatibora Lončara, kao i predstavnike KBC Dragiša Mišović, KBC Zemun, KBC Bežanijska kosa, KBC Zvezdara, KCS Infektivna klinika, Instituta Torlak, Hitne pomoći, Urgentnog centara, Batajnica (bolnica) i VMC Karaburma, kojima su upriličili koktel zahvalnosti i podelili prigodne poklone.

Iz Partizana su tom prilikom poručili i da će svako ko se od minule srede do nedelje vakciniše i sa potvrdom dođe na blagajne stadiona ili u "Tiketlajn", dobiti besplatnu ulaznicu sa derbi sa Vojvodinom, koji se igra 21. novemra u 15.45 časova u Humskoj.

Poseban utisak na sve u Humskoj je ipak ostavila Tatjana Adžić Vukićević, direktorka kovid bolnice u Batajnici, koja se obratila i ime svih kolega i na kraju govora nagovestila da je veliki partizanovac, za šta je nagrađena apaluzima.

- Čast mi je i zadovoljstvo što mogu da obratim u ime zdravstvenih radnika koji se bore sa korona viurusom. Ceo sistem je podređen borbi protiv virusa, hvala vam dragi partizanovci što mislite na nas i ovim putem apelujem na građane da se vakcinišu. Nadam se da ćemo ovu kovid "utakmicu" dobiti bez produžetaka i neka mi ne zamere zvezdaši - za sve se navija, Partizan se voli - rekla je tada Adžić Vukićević, čiji završetak govora je propraćen velikim aplauzom.

Kao potvrda navedenog iz pomenutog zdravstvenog centra u Batajnici, očito u režiji doktorke Adžić Vukićević, stigao je video zahvalnosti u kome je, uz note pesme "Dok Partizan bitke bije..." kompletan medicinski staf pozirao u Partizanovom dresu.

Foto: Telegraf

Podsetimo, crno-beli će povodom pomenute akcije "Heroji, hvala vam", u nedelju na dresovima (na rukavu) nositi specijalni logo...

Video: Stanojević posle remija protiv Proletera: Teško je pobediti svaku utakmicu, to smo videli i danas

(Telegraf.rs)