Radonjić pogađa kao Stef Kari: Srpski fudbaler se sjajno zabavlja pred Portugalce

Igrač Benfike sprema se za odlučujući meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo na krajnje neuobičajen način

Čitava Srbija čeka 14. novembar, dan kada će fudbalska reprezentacija igrati odlučujući meč za plasman na Svetsko prvenstvo u fudbalu protiv Portugala. U zavisnosti od ishoda meča našeg rivala u Irskoj zavisiće da li će nam za odlazak u Katar biti dovoljan i remi ili ćemo morati da "pucamo" na pobedu.

Naravno, selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija ova prva opcija i ne zanima, te će najjačim snagama udariti na Portugalce. A prema snimcima iz našeg tabora, deluje da se svi sjajno zabavljaju.

U snimku koji je objavio Fudbalski savez Srbije na svojim društvenim mrežama može se videti kako su se igrači dohvatili i košarkaške lopte, a Nemanja Radonjić pokazao je zavidno umeće.

Fudbaler Benfike pogodio je trojku sa više od polovine terena, nešto što smo inače navikli da rade zvezde NBA lige poput Stefa Karija, Kleja Tompsona i sličnih. Lopta je kao kap prošla kroz obruč, a Radonjić je umeo to i da proslavi.

Nadamo se da će jednu loptu kroz mrežu smestiti i u nedelju protiv Portugala i da će biti podjednako precizan kao na treningu. Pogledajte kako je sve izgledalo u videu na početku ove vesti.

Video: Pre isključenja Jokić se iživljavao nad Majamijem: Maltretirao Morisa i Adebaja uz tripl-dabl

(Telegraf.rs)