Biće tu mnogo posla za Ćavija: Užasna Barsa prokockala 3 gola prednosti za 45 minuta

Uporna Selta na krilima Jaga Aspasa stigla do velikog remija - 3:3 (0:3)

Foto: Tanjug/AP

Barselona je odlučila da posle reprezentativne pauze legendarni Ćavi Ernandez pokuša da je vrati na staze stare slave, ali pitanje je da li je samo on dovoljan da trgne ovaj tim iz letargije u koju je upao.

Novi peh za katalonski klub u Primeri dogodio se ove subote na gostovanju u Vigu gde su igrači v. d. trenera Serhija Berhuana prokockali tri gola prednosti u drugom poluvremenu protiv Selte - 3:3 (0:3).

Prvo poluvreme je za Barselonu bilo kao iz snova. Već u petom minutu meča Fati je postigao gol i doneo prednost Kataloncima, a posle nešto više od deset minuta prednost je duplirana. Buskets je iskoristio sjajnu asistenciju Nika i zatresao mrežu Selte da bi deset minuta pre odlaska na odmor i Depaj povisio na 3:0.

Međutim, u drugom delu igre mnogo toga je pošlo naopako za Barselonu. Zapravo, već u finišu prvog dela igre kada je Ansu Fati doživeo novu povredu, a on i Erik Garsija su zbog povreda ostali u svlačionici.

Posle samo par minuta igre u nastavku, Selta je stigla do gola, strelac je bio Aspas u 52. minutu, pa je drama bila zagarantovana.

Nolito je u 74. minutu postigo drugi gol za Seltu, što je bio znak da Barselona počne da strepi do poslednjeg minuta. I na kraju je posustala, jer je Aspas postigao svoj drugi gol u 96. minutu i doneo svom timu bod, a Barsi nove probleme...

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Šarić sprečio novi poraz Metalca, Radnik ostao bez pobede u završnici utakmice

(Telegraf.rs)