Kanadski jutjuber prvi put bio na Marakani, očekivao je "rat", pa se sklonio na "zapad"

Simpatična dvojka u novoj avanturi

Foto: Youtube/JetLag Warriors

Par kanadskih jutjubera Stiv i Ivana koji se javljaju sa raznoraznih svetskih lokacija i svoje avanture "kače" na kanal "JetLag Warriors", javili su se prethodnoh dana i iz Beograda, sa stadiona Crvene zvezde. Stivu je bila velika želja da posle fudbalske utakmice u Rumuniji prisustvuje i nekom meču elitne srpske lige, a Zvezdu je izabrao posle, kako kaže, preporuka ljudi.

- Prvo ikad srpski fudbalsko iskustvo! Ivana i ja smo Kanađani i naša verzija fudbala je američki fudbal - javio se ispred Zvezdine blagajne ovaj momak, koji nije mogao a da ne primeti jake policijske snage svuda oko stadiona.

- Kad smo kod američkog fudbala, policija je svuda oko nas ovde i nosi opremu za američki fudbal, zaštita za ramena, kacige... 

Printskrin: Youtube / JetLeg Warrior

Izabrao je meč Zvezde i niškog Radničkog, i očekivao je vatru na tribinama, čak i nerede, jer se informisao da su oni česti u Srbiji, međutim brzo je shvatio da je izabrao pogrešnu utakmicu za to.

- Ako je ovo iskustvo kao što nam je bilo ono u Rumuniji, biće rata ovde - aludirao je na tenziju koju je video tokom bukureštanskog derbija.

Sa saputnicom je izabrao mirniji deo Zvezdinog stadiona, zapadnu tribinu, bliže "severu", a pre ulaska na stadion obišao je i navijački butik, konstatovao da nije jeftin, i na kraju kupio majicu za Ivanu. Tek tad su bili spremni za ulazak na stadion.

- Izabrali smo Crvenu zvezdu jer nam je više ljudi preporučilo utakmicu Zvezde zbog navijanja. Dakle, ili Zvezda ili smrt - našalio se ovaj harizmatični jutjuber.

U nastavku pogledajte kako se ovaj simpatičan par proveo na samoj utakmici.

Video: Delije prozivaju Crvene đavole u Kragujevcu: Navijači Zvezde grme u Kragujevcu

(Telegraf.rs)