"Briga me za Junajtedovu sedmicu, to je samo dres": Bivši igrač Mančestera iskren do kraja

Anhel Di Marija nije shvatio tradiciju kluba sa Old Traforda

Foto: Marko Jovanović

Anhel di Marija nekadašnji igrač Mančester Junajteda u razgovoru za "Libero" govorio je o brojnim temama, između ostalog o periodu kada je igrao za Junajted, u koji je stigao iz Real Madrida i kada je zadužio čuvenu sedmicu.

Sedmica je broj za najveće zvezde Junajteda a nosili su je Džordž Best, Erik Kantona, Dejvid Bekam i Kristijano Ronaldo. Svi oni su opravdali epitet zvezde, ali Di Marija nije, a nije ga ni bilo briga za to

- Je*e mi se za Junajtedovu ‘sedmicu’. Govorili su mi da je to svetinja za njih, ali to je samo dres kao i svaki drugi - rekao je Di Marija.

Ako uzmemo u obzir da je Mančester Junajted uz Liverpul klub koji u Engleskoj najviše drži do svoje tradicije, jasno je da onaj igrač koji to ne razume, ni ne može da se uklopi u taj sistem.

Argentinac nema dilemu da je njegov zemljak Leo Mesi najveći svih vremena.

- Igrao sam sa Kristijanom Ronaldom, Nejmarom, Mbapeom, Ibrahimovićem, Van Persijem, Benzemom, Bejlom… Mesi je najbolji, on je s druge planete – iskreno, nikada nisam video ništa slično njemu. Jedino što mi nedostaje jeste da igram s Leom na klupskom nivou, mada sam imao mnogo prilika da odem u Barselonu - rekao je Di Marija.

Video: Sve Ronaldove veze i kombinacije: Počeo je sa 17, a s ovim lepoticama je uhvaćen na delu!

(Telegraf.rs)